Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Feminin Grace Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Constelatii Sistemice Regeneration
300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce sunt Constelatiile ReGeneration?

Constelatiile ReGeneration au la baza ideea de a lucra sistemic si a include prin iubire ceea ce candva a fost dureros. Privim in trecutul tau, dar si al familiei tale si oferim un loc acelor aspecte care au vrut sa fie uitate, care nu s-au spus, care au fost excluse si judecate.

In cadrul acestor workshopuri punem lumina pe aspectele ascunse ale subconstientului. Vedem asa zisele puncte oarbe si ne extindem constiinta pe calea ascensiunii.

Cand recomand constelatiile?

Cu siguranta si tu ai observat ca exista evenimente ciclice in viata ta, iar relatiile cu anumiti membrii ai familiei sunt tensionate, reci, distante, iar in sufletul tau ti-ai dori armonie, intelegere si iubire.

Poate te intrebi de ce nu reusesti sa obtii relatia potrivita de cuplu, de ce mereu ajungi in relatii toxice si dureroase, de ce nu ai o relatie buna cu propriul corp, ce te impiedica sa iti manifesti in totalitate feminitatea, ce iti blocheaza abundenta. Intrebari care iti creaza neliniste, anxietate, nefericire.

In urma formarii in cadrul Academiei ReGeneration by Anca Maftei, am deprins experienta de a lucra cu aceasta metoda care produce magie in fiinta umana. Pt ca este o metoda creata cu iubire si din iubire pentru oameni.
Din Gura in Gura